BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, February 21, 2011

impossible entri

assalamualaikum...mesti korang heran kan...kenape...aku tulis tajuk entri kali ni "impossible entri"...sebb aku mmg tk nk buat etri pasal ni...tp mcm tepanggil2 suh buat....puas tahan..tk leh gak hahaha..skrg pukul 2.53 pg...mate ni ssh nk lelap...aku storykan satu cerite...yg da berlalu....tp kenangan paling manis dlm idop aku zasss

Dekat blog aku ni...aku tk penh tulis ape2 pasal "love"...yela..sebagai seorg insan...aku pun ade hati dan perasaan...walaupun kekurangan dri segi fizikal..tp mental aku..normal...mcm org lain...nk jugak rase menyanyangi dan disayangi..tp kot da dtkdirkan "die bukan milik ko" tkkn ko nk ngendeng2 pegi pakse...tk gentle la beb..hahaha...
aku kenal seorg awek...kenal secare tk sengaje...die belajor kat tempat aku sakit....tu bahase panjg die...kot pendek spital...pertemuan pertame...mase tu..aku terlihat die pakai sebuah hs sony ericson...jenis die aku tk ingt..tp kot tgk..aku ingt...aku mint hs tu...ingt nk beli..tp tk penah aku belek2 hs tu...aku mintk kat die..untuk tgk2 hs tu kejap...aku tnye2 die sikit..harge semue...mase tu niat aku mmg nk tgk hs tu je...bukn ade niat nk tackle ke ape..hahah..
tp aku tk persan sgt muke die...tp lepas dri tu...kadang2 die ngan kawan2 die..borak2 dengn arwah abg romlee..aku ade situ...aku curik2 pandang..kot ayat maut ye.."terpesonaku pada pandangan saat kite jumpa"...lebih kurg camtu la bunyi eh..haha..die ni student nurse...diorg kdg2 ade masuk wad..mcm study jenis praktikal laa ;p tiap2 minggu tukar wad...contohnye...seminggu wad aku..minggu depan wad besalin..minggu depan wad blaaa..blaa....dan mcm tu la sterusnye...kdg2 aku ngan arwah abg romlee g makan kat cafe spital..tukar selera..sebelom abg romlee kuar wad..die kire nk blnjala..aku,si die dan 2 org lgi kawan die.....mase ari tu aku sampai kat cafe..aku nmpk 1 menu ni"hot plate" ..aku tk penah makn bende alah tu..aku tnye kawan2 die...sedap ke bende tu...sedap kobanye...hahaha..aku pun makanla bende tu..die pun makan makan menu yg same dgn aku..hhahaha..dengan pompan pun aku segan..ni kan pulak makan depan pompan..hancai la aku makan..terpecik2..kat baju..hahaha...segan aku oi...hahaha..tp aku suke bende hok pelik tu...hahaha
mase dekat wad..aku ngan arwah abg romlee.. suke usik kawan2 die...gurau2 tp ngan si dia...aku segan..dlm hati aku...aku meminati die..tp aku jarang bercakap..ngan die..kot ade pun..mase tgk hs die je la
pade hari terakhir di wad aku..die pun ucapkan la..slmt tgl kat arwah abg romlee semue...mase tu..aku pun betukar2 la no fon...ngan kawan die..sng nk contack2 nnti..makan hot plate lg ke..hhahhaha...aku nk mintk no si die...tp tk tecakap pun mulut ni...mcm kaku..sampai la die berlalu..balik...dlm ati aku bebisik...'kot ade jodoh ko...tk kemane.'...habisla part 1....sebenrnye da letih nak naip ar..hahaha...nanti sambung ye.......tk tau la menarik ke tk cite aku ni..hahaha
~nntikan part 2 ye wasallam

Tuesday, February 15, 2011

video

ok ni bideo trik moto...sory la kamera man..silap side...hahahahaah...cam ni la care2 aku g keje..atau pun mane2
tmpt yg tk jauh...ade due care...satu yg dlm video ni...1 lgi tolak pakai kaki
..bak kte adik aku...'mcm tunda rxz'..hahahaaha...cre tu mungkin lain kli aku tunjuk...sbb yg reti buat mcm tu...hanye sorg je...die tkde skrg ni...masuk rekrut 6 bulan..ape2 pun..for OKU mcm aku...tk kire ape care pun...kite kene fikirkan...untuk ke dunia luar..ingt dunia kite dengn mereka berbeza...tp tk semestinye...kite tk leh join mereka..find the way..just care berbeza...ok:))..but this is my stail....i like:p...last video nie ter stop tgh rakam..disbbkan kite org kene kejar dek anjing...sib baik kamera man halau..hahhahahha

Monday, February 14, 2011

video

last bideo...semuo ni yg fail...video ni semua awal taun lepas...aku tgk sendiri kadang2 nk gelak gak
...nnti ade video aku turun bukit yg lgi tinggi...dan care2 aku menarik moto
contoh..utuk pergi ke tempt koje ke...setkt ni ade perjalanan aku yg hampir 10 kilometer...
tunde ngan moto....tpi video tk ambik...just tektik dan teknik je aku show kan...nantikannnnnn...hahahah

video

ni plak kono togo dek org2 tuo..terus terbantut,,,
den tekojut terus..wat drift..hahahah

video

ok..ni video2 yg aku stunt tk jd...hahahah..bile depan kamera...mesti tk
jadi..bile tkde kamera sucsess...hahahahah

Wednesday, February 9, 2011

utusan hastler86 2011 ;p

assalamualaikum....lame sdh tk mencakor2 blog ni...korang semua pekabor...hopely u all seht la ek....kot tk sehat pi la belari..bwak2 exercise...jgn jd mcm aku...aku ni da sah2 tk leh lari..korang ikut abisla...kene la beli w.chair sorg satu...hahahahh..

kite mula kan dengan...al-fatihah ke atas arwah datuk aku...yg telah pergi meninggalkan dunia yg fana ni pade 3 aribulan 1 2011...semoge rohnye dicucuri rahmat dan ditempatkan..di kalngan org2 yg soleh...al-fatihah.....

datok aku da hampir setaun lebih...idap stroke...da sampai ajalnya aku redha...sorg demi srg pergi tglkan aku...bermule dgn arwah abg romlee...lepastu datuk aku...dan paling terbaru...uncle ganesan..salh seorg...senior aku jugak...die meninggal disbbkan bedsore...same mcm arwah abg romlee...makin berkurangan la my senior...idop ni tu la dia...ape yg kite nak..tu la yg kite tk dapat....ape yg kite syg...tula yg tinggalkan kite...da rumlah idop...but life must
go on....moge roh ereka dicucuri rahmat...wassallam



Fr33d0m & justic3

Related Posts with Thumbnails