BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, March 24, 2010

woo..amcm ade bran?...ni aku saje test2... teh yg aku tarik tu tk sedapla :( sbb aku wat telebih susu...ekekek;p nnti try lg...tkpe yg ptg i want try something new..yg lom pnh aku try ...so kite tarikkkkkkk....wakakakka;p

Wednesday, March 3, 2010

ok ni video bru yg aku cover. tajuk die mimpi yang mati :((...have fun keep waching..eh betul ke ayat aku tu...ape2 pun korg tgk la dulu ye..hehehe..;p

video





ok ni pic yg sempat aku ambik mase aku kat opis aku..heheheh... kadang2 untuk ilangkan buhsan aku basuh pinggan sambil dengar lagu..so cape2 yg paggil..kim salam syg la aku nak dgr...ekekeke;p










my latest activity


assalamualaikum...wassup my bro2 and my sis...hawau u today?hahaha.....korang semue sehat...mcm aku..yg betambah sehat dan badan da naik balik...wawawa ;'(( ...penat aku beperang diet kat spital...akhirnye gugur di medan rumah ku sendiri..aku tk mampu melawan tgk lauk yg cedap2..mak lumla..den kan insan yg lemah...cam korang gak..wakakak...tp insyaallah..aku cube gak la menahan napsu serakah yg membuak2 ni..wakaakakak..aku nak bg tau korng my latest aktiviti..buat sementare waktu ni...selain main poker..hahha..aku koje kat kedai makan...sebagai bos besau..perghhhh..one shoot je aku cakap aku bos erk..haha...padahal jawatan aku pling low kat situ...wakakak..tp aku tak kisah la..asalkan ade keje,ade something to do..duit masyuk...i rela u..ehehehe..

aku keje basuh pinggan je...walau pun nmpk cam "ala koje senang je " cape yg cakp seng tu pi try buat..hahah..sng2 mmg senang...kalau cakapla...kadang2 str8 2 jam aku basuh..bepinau mate..samapi pandang muke org tu pun dah nmpk mcm pinggan hahahah....kadang2 tepikir jugak la...kan senanag kalau yg datg makan bawak pinggan ngan cawan dari rumah.hahaha...amcm leh tahan tak idea aku ni...senang sikit keje aku...haha..oooppss..tapi ni bukan rungutan tau..aku suke ngan keje aku...dah hari2 buat..bile tak buat kadang2 cuti..rindu plak..hahahaha..jadila lagi pun tu kedai bapak aku..kire aku tolong die jugakla...sementare tunggu keje lain ni..aku da antr borang keje kat kebajikan masyarakat..diorg leh tolong org2 OKU tuk dapatkn keje...insyaallah ade rezeki dapatla aku kje..korang doa2 kanla ye..aminn...walau pun aku blajar tk setinggi mane..tak mampu bg diorg duit tetiap bulan..dan dengan kekurangan diri aku ni..tp sekurang2 nye aku leh tolong jugak ringankan beban diorg kan...heheheheh..ok ..pepehal..korang tulis je kat ruang sebelah tu..komen2 anda akan ku baca..hahah...ok tace care see u dalam keluaran yg akan datang lak ye...heehhehe assalamualaikum;p









Fr33d0m & justic3

Related Posts with Thumbnails