BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, November 24, 2011

wekang yg kecundang!!!





Magic Google - 9 Tricks!

Thursday, November 10, 2011


second song cover for this year..(kita satu)


video
lagu yg aku cover kli ni...leh tahan sshnye..dgn kepale aku yg tk leh menghapal lirik lg skrg...pelik!! knp eh..erm...aku terpkse buat..one by one..rekord muzik dulu..kemudian bru suare..dan aku cube keluar dri kepompong lagu2 bliz
dan ini adelah percubaan yg pertama...so keep rolling bebeh hahahaha=))

Wednesday, November 9, 2011

The latest cover for this year (dilema)


video

Wednesday, April 13, 2011

spinal outing midvalley (2010)



video

Thursday, March 17, 2011

impossible entri (part 2)

assalamualaikum...ok now time to continue......lame jugak aku carik mood nk continue kan cerite ni...bukan sebb ape...bende da lame..nk dikenang2 maybe ade yg aku ingt2 lupe...al maklum la umur ni mcm gi toilet gak..tk leh di tahan2..hhahah..da tuo ar :P
berakhir part 1...ketike si die berlalu pergi...dlm mase yg same terdetik "kot jodoh ko ..tk kemane"...aku meneruskan rutin dgn arwah abg romlee kat wad...walaupun aku tau arwah bakal discharge(kuar spital) lg beberape ari...itu sudh cukup merungsing jiwa aku...aku terfikir segembire inin kah aku jike arwah balik?? haahaha..jawapannye lu olang pi kior la sendiri hahaa...dlm pade mase yg sama..aku terfikir...dapatkah aku jumpe si die lg...aku rindu ingin menatap wajahnye...cam lagu aril lak an..eee simpanggg;p..dan yg pling aku suke tgk...mate die...pergghhh menikam kalbu..hahaha
ari yg di tunggu untuk arwah discharge telah tibe...ari yg paling menghibakan
rase mcm bepisah dan tkkn jumpe lg lak lepas tu...tp mmg perpisahan tu lame untk jumpe arwah blik...kot ade pun kdg2 arwah dtg adehal kat semban die singgah spital..jumpela kejap...tk sampai stengah jam die blik...aku da rase lain mcm da...padahal aku same2 antr die turun bawah sampai die naik van...ati aku mcm luruh becampur sedih...seblom die blik die ade ckp...seblum ni msuk wad..aku blik dulu kan.....sekrg turn die lak..sambil tegelak...die kate...ko akan gase lak mcm mne abg rase bile ko blik dulu...hahaaha...tekekek2 aku gelak...sambil aku ckp kat die..hampeh org tuo ni..hahaha. Petang ari arwah balik...aku kuar pi 'pepon' seorg diri..perghh dgn lemah longlai aku tolak w.chair ngan muke very de sedihnye...aku tk perasan rase sedih tu sampai terbawak2..ke face...tibe2 tgh2 tolak w.c selisih dgn 3 org awek...die adelah..kwn2 kepade si die yg aku knl termasukla si die....diorg tegur apesal muke aku nmpk sedih sgt...aku ckp aku ok...sambil slh sorg ckp..die sedihla tu arwah da blik die tkde geng...aku gelak kan je..diorg ajak aku lepak ngan diorg mase tu...kat tingkat atas...tk mau aku mase tu..auwww segan;p...dlm diam sempat jugak aku curik2 tgk si die ;p tk silap aku mase tu diorg nk tgk arwah...tp diorg lewat, arwah blik tghr tu..diorg pun berlalu..aku ape lagi..menuju ke 'kandang" la..hahaa..sampai je kat katil..aku da stanby nak naik...aku dpt 1 msg..yg tk aku kenali...berbunyi mcm ni.."ijat (separuh dri name sebenar)aku tau ko sedih nampk sgt dri riak muke ko td...jomla lepak ngan kiteorg"mcm tu la bunyiknye...ati aku da bedebar2..aku mmg da agak diorg..tp aku tak tau antara ramai2 tu...milik siapekah no ini...aku balas blik...'capo ni'...aku tunggu ngan debaran...die balas..nie aku la."si die"..perghhh tekezot aku...aku pandang ke tepi tinkap katil aku tu...sambil tersenyum2 sensorg...ati berkate...joki gimau..hahaha..kire bg aku..maybe ade jodoh tuk permulaan ni...sbb tnpa di dugekan...yg selebihnye tuhan je tau......aku tanye mne dpt no aku...die kate dpd kawan die...aku ade betukar2 no ngan kawan die mase last day ri tu...aku kenal bdk tu.....riang nye aku mase tu...tuhan je tau...semenjak eksiden tula ari yg aku pling eppy....maka pengembaraan in love bermula...mase tu kot korang campak ampeh kelapo kat aku pun..aku gase cam nasik ayam dara tau..hahaha in love la katekan...kdg2 g tingkat pling atas ptg2 melihat matahari terbenam pergghhhhh cam cerite korea...haaha..bile aku tk dpat turun katil..die dtg melawat aku...atandan ngan misi pun po laie...lepas je si die balik melawt aku...kaw2 la aku..kene perli..hahaha ampeh...ade jugak doktor yg tau...perghhh tekene kawe...tp ape2 pun tu semue...tgl kenangan...selalu gak aku teringt kat si die...tp ape aku buleh buat nasi da jd nasi basi..bg makan itik je la nasi basi tu...hahaha dan selepas die....aku tiada yg lain...dielah yg terakhir.....hati aku tk mampu nk accept org lain...kot acept pun 3 ari je kot..pastu...aku tkleh teruskan...ati da tawar..hahaha lg pun..siape la nak org mcm aku...ok lah ni la die kisah cinta aku...yg terakhir...dapat aku kongsikan untuk semua....semoge enjoy korang membacenye......dan bg aku...my love for you never infinity...th betul tah tidak...ayat ni...kot tk korang betulkan la ye..hahaha tujuan cerite ni ditulis bukn la nak mengaibkan sesiapa atau aku nk rujuk ngan si die ke ape..die dgn life die skrg..just nk kongsikan pade semua saat yg pling indah dalm idop aku..itu sahaje....sekian...assalamualaikum...

Monday, February 21, 2011

impossible entri

assalamualaikum...mesti korang heran kan...kenape...aku tulis tajuk entri kali ni "impossible entri"...sebb aku mmg tk nk buat etri pasal ni...tp mcm tepanggil2 suh buat....puas tahan..tk leh gak hahaha..skrg pukul 2.53 pg...mate ni ssh nk lelap...aku storykan satu cerite...yg da berlalu....tp kenangan paling manis dlm idop aku zasss

Dekat blog aku ni...aku tk penh tulis ape2 pasal "love"...yela..sebagai seorg insan...aku pun ade hati dan perasaan...walaupun kekurangan dri segi fizikal..tp mental aku..normal...mcm org lain...nk jugak rase menyanyangi dan disayangi..tp kot da dtkdirkan "die bukan milik ko" tkkn ko nk ngendeng2 pegi pakse...tk gentle la beb..hahaha...
aku kenal seorg awek...kenal secare tk sengaje...die belajor kat tempat aku sakit....tu bahase panjg die...kot pendek spital...pertemuan pertame...mase tu..aku terlihat die pakai sebuah hs sony ericson...jenis die aku tk ingt..tp kot tgk..aku ingt...aku mint hs tu...ingt nk beli..tp tk penah aku belek2 hs tu...aku mintk kat die..untuk tgk2 hs tu kejap...aku tnye2 die sikit..harge semue...mase tu niat aku mmg nk tgk hs tu je...bukn ade niat nk tackle ke ape..hahah..
tp aku tk persan sgt muke die...tp lepas dri tu...kadang2 die ngan kawan2 die..borak2 dengn arwah abg romlee..aku ade situ...aku curik2 pandang..kot ayat maut ye.."terpesonaku pada pandangan saat kite jumpa"...lebih kurg camtu la bunyi eh..haha..die ni student nurse...diorg kdg2 ade masuk wad..mcm study jenis praktikal laa ;p tiap2 minggu tukar wad...contohnye...seminggu wad aku..minggu depan wad besalin..minggu depan wad blaaa..blaa....dan mcm tu la sterusnye...kdg2 aku ngan arwah abg romlee g makan kat cafe spital..tukar selera..sebelom abg romlee kuar wad..die kire nk blnjala..aku,si die dan 2 org lgi kawan die.....mase ari tu aku sampai kat cafe..aku nmpk 1 menu ni"hot plate" ..aku tk penah makn bende alah tu..aku tnye kawan2 die...sedap ke bende tu...sedap kobanye...hahaha..aku pun makanla bende tu..die pun makan makan menu yg same dgn aku..hhahaha..dengan pompan pun aku segan..ni kan pulak makan depan pompan..hancai la aku makan..terpecik2..kat baju..hahaha...segan aku oi...hahaha..tp aku suke bende hok pelik tu...hahaha
mase dekat wad..aku ngan arwah abg romlee.. suke usik kawan2 die...gurau2 tp ngan si dia...aku segan..dlm hati aku...aku meminati die..tp aku jarang bercakap..ngan die..kot ade pun..mase tgk hs die je la
pade hari terakhir di wad aku..die pun ucapkan la..slmt tgl kat arwah abg romlee semue...mase tu..aku pun betukar2 la no fon...ngan kawan die..sng nk contack2 nnti..makan hot plate lg ke..hhahhaha...aku nk mintk no si die...tp tk tecakap pun mulut ni...mcm kaku..sampai la die berlalu..balik...dlm ati aku bebisik...'kot ade jodoh ko...tk kemane.'...habisla part 1....sebenrnye da letih nak naip ar..hahaha...nanti sambung ye.......tk tau la menarik ke tk cite aku ni..hahaha
~nntikan part 2 ye wasallam

Tuesday, February 15, 2011

video

ok ni bideo trik moto...sory la kamera man..silap side...hahahahaah...cam ni la care2 aku g keje..atau pun mane2
tmpt yg tk jauh...ade due care...satu yg dlm video ni...1 lgi tolak pakai kaki
..bak kte adik aku...'mcm tunda rxz'..hahahaaha...cre tu mungkin lain kli aku tunjuk...sbb yg reti buat mcm tu...hanye sorg je...die tkde skrg ni...masuk rekrut 6 bulan..ape2 pun..for OKU mcm aku...tk kire ape care pun...kite kene fikirkan...untuk ke dunia luar..ingt dunia kite dengn mereka berbeza...tp tk semestinye...kite tk leh join mereka..find the way..just care berbeza...ok:))..but this is my stail....i like:p...last video nie ter stop tgh rakam..disbbkan kite org kene kejar dek anjing...sib baik kamera man halau..hahhahahha

Monday, February 14, 2011

video

last bideo...semuo ni yg fail...video ni semua awal taun lepas...aku tgk sendiri kadang2 nk gelak gak
...nnti ade video aku turun bukit yg lgi tinggi...dan care2 aku menarik moto
contoh..utuk pergi ke tempt koje ke...setkt ni ade perjalanan aku yg hampir 10 kilometer...
tunde ngan moto....tpi video tk ambik...just tektik dan teknik je aku show kan...nantikannnnnn...hahahah

video

ni plak kono togo dek org2 tuo..terus terbantut,,,
den tekojut terus..wat drift..hahahah

video

ok..ni video2 yg aku stunt tk jd...hahahah..bile depan kamera...mesti tk
jadi..bile tkde kamera sucsess...hahahahah

Wednesday, February 9, 2011

utusan hastler86 2011 ;p

assalamualaikum....lame sdh tk mencakor2 blog ni...korang semua pekabor...hopely u all seht la ek....kot tk sehat pi la belari..bwak2 exercise...jgn jd mcm aku...aku ni da sah2 tk leh lari..korang ikut abisla...kene la beli w.chair sorg satu...hahahahh..

kite mula kan dengan...al-fatihah ke atas arwah datuk aku...yg telah pergi meninggalkan dunia yg fana ni pade 3 aribulan 1 2011...semoge rohnye dicucuri rahmat dan ditempatkan..di kalngan org2 yg soleh...al-fatihah.....

datok aku da hampir setaun lebih...idap stroke...da sampai ajalnya aku redha...sorg demi srg pergi tglkan aku...bermule dgn arwah abg romlee...lepastu datuk aku...dan paling terbaru...uncle ganesan..salh seorg...senior aku jugak...die meninggal disbbkan bedsore...same mcm arwah abg romlee...makin berkurangan la my senior...idop ni tu la dia...ape yg kite nak..tu la yg kite tk dapat....ape yg kite syg...tula yg tinggalkan kite...da rumlah idop...but life must
go on....moge roh ereka dicucuri rahmat...wassallam



Fr33d0m & justic3

Related Posts with Thumbnails