BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, September 21, 2015

assalamualaikum

pe kabo? tu yo la untuk taun ni

Saturday, December 1, 2012

Lame tak update dah kan? ~ PD 2011











Wednesday, April 18, 2012

Ini adalah salah satu dari My New Projek!

Tanam Pokok Lada Dalam Pasu





 Ok ni first day punya pic =))

Ynag dibawah ni adalah yang terlatest,doa2 kan lah ia nya terus suxsess






Alhamdulillah,ini bahgian2 yang sudah matang dan insyaalah tk lame lgi mengeluarkan hasil; )

alhamdulillah ni lah pokok pertama yang telah menampakkan hasilnya yahooo!
Hey inilah kepuasan yang sangatt puas..haha






Ini adalah pokok yang sudah pra matang,dari bekas semaiyan, dialih kan ke poly bag
"kemon pokok2 ku teruskan tumbesaran mu,ku menanti dengan penuh kesabaran..haha"





Ok penambahan "baka" baru,cili api gading,yang di import khas dari kuala pilah=))

Ok ni penambahan benih baru,setelah pokok lada yang lain sudah matang

Oh ye disebalik kejayaan ini pasti ade backup dibelakangnya,special thank to my only one employee
FaRid RancHo dan My Father(angah) merangkap sebagai pengarah dan penasihat=))
Tanpa dua orang ni,projek ni tidak akan sesuxsess seperti ini,dan kepada yang lain2 juga,terima kaseh banyak2 kerana bagi tips dan nasihat=)
..



P/s: jika sebarang komen atau cadangan tentang tanaman ni,dialu-alukan agar anda memberi komen ye jika tidak,just enjoy the nice pic =p

Monday, February 27, 2012

Selamat pengantin baru Mohd Hafiz Yosop & Jannatul Ar Rayan





Assalamualaikum w.b.t,setelah sekian lama blog ni tak di update,atas sebab-sebab tertentu,akhirnya pada ari ni,dapat jugak di update..korang semua ape kabar?aku harap korang semu sehat walafiat,aku pun alhamdulillah sehat ;) mungkin agak terlambat untuk aku ucapkan selamat taun baru,walau pun dah tak berapa nak baru lgi,tapi aku ucapkan jugak la happy new year guys=p........


Permulaan yang bagus bagi aku untuk tahun 2012 ni,dan sesuatu yang lain dari yang tahun-tahun sebelumnya,dan aku amat amat amat bukan amat lopong k,pada yang tak tau,amat lopong adalah salah satu nicname yg aku gunakan dalam youtube acc.. aku amat gembira,mana tak nya ' hey my best friend dah menamatkan zaman bujang! hahaha..pada mulanya aku macam tak percaya,betul ke si lai ong ni nak berkahwin..lai ong yang aku maksudkan adalah hafiz yosop dan jannatul ar rayan...tahniah kepada kedua-dua pensyarah ni ,semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan sepanjang hayat amin=)
perasaan aku ketika melihat dia memakai pakaian pengantin berarak tu, perghh sungguh bangga beb,rase sebak pun ade..bila aku tengok dia terdetik dalam hati,kalau lah aku ni elok ataupun normal,teringin jugk nk jd pengapit untuk dia hahaha,tapi aku tau tu semua,hanyalah sekadar angan2.tak mungkin berlaku..apa2 pun,dia sekarang dah ade komitmen,tak daptla nak lepak2 ngan dia mcam dulu lagi..untuk pengetahuan korang,dialah orang yang mengajar aku bermain gitar! dari pada tak tau ape,dia ajar sampai lah sekarang,kira dah adelah basic sikit..nampak je orang nya biase ni,tapi memang power dia main gitar,tapi dia kata dia main gitar hanya 'hobi',time dia belajar dulu siap ade main dalam battle of the band,name band dia aku lupa haha,yang menariknya..masa mula-mula dia beli gitar dulu,dia memang zero pasal gitar ni,bila dia cakap dia nak beli gitar,nak belajar main gitar aku mcm tak yakin,dia cakap yang penting "MINAT" dan sekarang..aku percaya,dengan adanya minat,semua boleh jadi...aku bangga dengan kesungguhan yang dia ada, so kepada lai ong,selamat melayari bahtera rumah tangga hahahahahaaa sekian..wassalam



Thursday, November 24, 2011

wekang yg kecundang!!!





Magic Google - 9 Tricks!

Thursday, November 10, 2011


second song cover for this year..(kita satu)


video
lagu yg aku cover kli ni...leh tahan sshnye..dgn kepale aku yg tk leh menghapal lirik lg skrg...pelik!! knp eh..erm...aku terpkse buat..one by one..rekord muzik dulu..kemudian bru suare..dan aku cube keluar dri kepompong lagu2 bliz
dan ini adelah percubaan yg pertama...so keep rolling bebeh hahahaha=))

Fr33d0m & justic3

Related Posts with Thumbnails